Elektroninen kulkukortti korvaa mekaanisen avaimen.    Kulkukortin oikeudet ohjelmoidaan.   Kausi- ja keikkatyöntekijöillä on vaihtelevia tarpeita kulkea kiinteistössä. Ohjelmoitavat kulkualueet rajaavat tehokkaasti asiattomat vierailut kielletyillä osastoilla. Henkilön lopettaessa kortti poistetaan käytöstä ja annetaan seuraavalle tarvitsijalle uusin oikeuksin.    Kulunvalvonta on tärkeä osa yrityksen sisäistä turvallisuutta.

Työajanseuranta palvelee yritystä ja asiakasta

Moderni työajanseurantajärjestelmä on tämän päivän kellokortti. Monipuolinen työaikaraportointi helpottaa palkanlaskennan rutiineja ja tehostaa työajanseurantaa.Puhelinvaihteeseen liitettynä työajanseuranta on puhelunvälittäjän paras apuri, se tietää henkilöiden läsnäolot ja nopeuttaa asiakaspalvelua.

Järjestelmään voidaan liittää myös lounasseuranta. Työpaikkaruokalassa nautitut lounaat ja muut ostokset kuitataan elektronisesti lounaspäätteellä.

Integraatio tuo hallinnan tehokkuutta

Kulunvalvonta ja työajanseurantajärjestelmään voidaan integroida murto-, palo- ja videovalvontajärjestelmät, jolloin eri järjestelmien käyttö ja hallinta helpottuu merkittävästi.

TEHTÄVÄMME ON KATSOA OMAISUUTTASI RIKOLLISEN SILMIN!
Ruosilankuja 3 B, 00390 Helsinki | Puh. 0207 438 300 | Fax 0207 438 309